Kvinnekontakt

Sølvi Henningsen Røyland

Solidaritetstanken er hun oppvokst med og er sterkt forankret i henne. Hun sier at vårt engasjement må nå utover egen familie, religion, legning og landegrenser.

Sølvi Henningsen Røyland

Sølvi Henningsen Røyland er et nytt friskt innslag i partiet. Hun bor og arbeider i Skudeneshavn. Utdannet adjunkt med tilleggsutdannelse og arbeider ved Skudeneshavn barneskole. Hun er gift og har fire barn som er 20, 17, 15 og 10 år.

Familie og arbeid opptar mye av tiden hennes. Hun finner stor glede i å følge utviklingen til den oppvoksende slekt, både hjemme og på jobb. Hun opplever seg privilegert som får tilbringe så mye tid sammen med egne og andres barn, selv med de til tider store utfordringene dette innebærer.

Hun er engasjert i det lokale menighetslivet, og er opptatt av å skape trygge arenaer for folk i alle aldre. Hennes kristne tro er for henne en forskjell i hverdagen.

Hun er opptatt av kvinners stilling, og ikke bare i vårt land. Gjennom ulike prosjekter rettet mot kvinner som opplever høy grad av undertrykking, får hun være med og støtte økonomisk, men har også vært så heldig å kunne besøke kvinner og familier i et par av disse landene.